Menü
 
*Bannerem*

 
Képek
 
Írások
 
*Letöltések*
 
Saját
 
Hogy lásd, telik az idő!
 
*Tudtad-e*

Whitney Houston a zenei példaképe. Befolyásolhatónak, barátságosnak és őszintének tartja magát. Az ország válságos politikai helyzete idegesíti a őt a leginkább. Nagyon türelmes, de néha tud követelező is lenni. Egészséges izgalom él benne. Szereti a rakott kelt és a finom borokat. Álma, hogy zenei karrierje beinduljon, vagy kommunikációs szakember lehessen. 4 éve van barátja. 2 gyereket szeretne. Lehetőséget a kitöréshez - ezt várja a Megasztártól.

 

 
*Róla írták*

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Ivett Nyíregyházán

NICE.HU  2005.10.05. 16:33
...nyilatkozott, hogy milyen a nyár. (Bocs, hogy csak most volt időm frissíteni, mert perpill beteg volt. Különben nincs időm cikkeket keresni!! BOCSESZ!!!)

Kósa Ivett: Nem olyan nagy trauma a kiesés

  2005.03.24. 14:02
Szombaton még tizenketten álmodoztak a végső sikerről. Tizenkét fiatal énekesnő közül egynek február 14-én befejeződött a megméretetés. A zsűri úgy látta, hogy Kósa Ivettnek nem ad több lehetőséget a Megasztárban. Ivett, a TV2 portálján elmesélte, hogy mit csinál a verseny után és a vágyairól is beszélt.

Megasztár: tiszta tizenkettő

http://www.mindentudas.hu/szorakozas/zene/20050207  2005.03.24. 13:53
Kósa Ivett mer nagyot álmodni

A megasztáros Kósa Ivett csak Somára haragszik

www.origo.hu/csevegoszoba/szorakozas/20050216amega  2005.03.24. 13:41
Bár az elődöntők során igen meggyőző produkciót nyújtott, mégis ő lett a döntők első kiesője. A kudarc okát nem a zsűriben vagy a betegségében keresi, sőt, igazából nem is élte meg nagy csalódásként a búcsút. Legnagyobb szívfájdalma, hogy most jó darabig nem lehet együtt a többiekkel - akikkel igencsak összebarátkozott az elmúlt hetekben. A zsűri tagjai közül a nekik sokat segítő, a csapat körül gyakran tevékenykedő Pierrot a kedvence, ugyanakkor haragszik Somára, mert szerinte a művésznő nem a produkcióját figyelte, hanem egy hónapokkal korábbi nyilatkozatán lovagolt hosszan, és azt próbálta félremagyarázni.

A Megasztár-jelölt találkozhat a Megasztárral

http://axel.hu/cikk/axel.hu/42277  2005.03.22. 13:26
Kósa Ivett egy Anastacia számnak köszönheti, hogy bekerült a Megasztár2 döntőjébe. Nemsokára akár élőben is köszönetet mondhat a példaképének.

Ivett paprikát vitt Anastaciának

http://www.dunaujvaros.com/bulvaria.php?show=1&rid  2005.03.22. 13:08
Vette, és vitte! Anastaciának remélhetőleg szép emlékei maradtak Magyarországról

Fájdalmak

ma.hu  2005.03.22. 12:54
az elődöntő alatt

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Ivettes oldalak
 
Köszönet:
 
*Partneroldalak*
 
*Bannerem2*
 
www.kosa-ivett.try.hu
 
Game Area

 
Itt jártatok:
Indulás: 2005-03-11
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu